kinderen zelfoogsten

Oogstaandeel

 375,00 / jaar

23 op voorraad

Hoe werkt het abonnement?

Het oogstaandeel is een abonnement dat jaarlijks wordt herhaald totdat je het stopt. Je kan via deze pagina oogster worden. Per oogster kun je één abonnement afsluiten. Je kunt eventueel een tweede mailadres opgeven. Maak een account aan en betaal via de door jou gekozen methode van betaling. Je krijgt een bevestiging als de betaling goed gegaan is. Wanneer je betaald hebt kom je op de oogstaandeellijst. Deze wordt in de oogst periode wekelijks verstuurd. Je kan dan precies zien wat je die week kunt oogsten.

In de mail zie je een overzicht van je abonnement. Wil je annuleren dan kan je op de link “Mijn account” in je mail klikken. Je wordt dan naar de inlogpagina geleid waar je de zelf aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord moet ingeven. Ben je die vergeten dan kun je op “Wachtwoord vergeten?” klikken.

Wanneer je ingelogd bent op jouw account kun je via die pagina onder het tabje “Mijn abonnementen” het abonnement voor dat jaar stoppen. Je kan er ook voor kiezen om het abonnement i.p.v “automatisch verlengen” op “handmatig verlengen” te zetten.