winkel_land-en-boschzigt_overzicht

In de oude sfeervolle tuinschuur is onze uitgebreide natuurvoedingswinkel. De vers van het land geoogste groenten zijn daar natuurlijk de trekpleister. Maar daarnaast is het assortiment aangevuld met groenten en fruit van collega telers, uiteraard alles biologisch(dynamisch).

En om u niet veel auto- of fietskilometers te laten maken kunt u werkelijk voor al uw boodschappen in onze winkel terecht.

Dus ook uw brood, zuivelproducten, 35 soorten kaas, sapjes, wijnen, vlees en een ruime keus droogwaren.
U kunt bij ons pinnen, en een winkelbezoek is leuk te combineren met een wandeling of bezoek aan ons terras.

Onze openingstijden zijn:
Dinsdag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

wildernisvleesFree Nature is een kleine organisatie die voor Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer kudden beheert. Deze helpen met het in stand houden van natuurgebieden. Galloways, Schotse Hooglanders, wilde paardjes, u bent ze vast wel eens tegengekomen op een van uw wandelingen. Om het aantal dieren in de kudde te laten passen bij het natuurgebied worden er soms dieren geslacht. Het vlees van deze dieren, die een goed en vrij leven hebben gehad, kunt u via de site van Free Nature bestellen als diepvriespakket. Wij zijn een van de afhaalpunten en hebben ook kleinverpakkingen in onze winkel. Makkelijk als u het eerst wilt proberen.