Land en Boschzigt is een biologisch dynamische tuin die al 60 jaar bestaat. Deze tuin, prachtig omgeven door bossen, ligt tussen Hilversum en ’s-Graveland. Sinds 2006 is het ook een zorgtuinderij. Wij bieden zinvolle dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking, met een autistische stoornis of met psychiatrische problemen.

Wat kun je bij ons doen?

In het voorjaar beginnen we met het zaaien en planten van de groenten zoals prei, pompoenen, bietjes, bonen en ook zonnebloemen. Dan houden we de tuin onkruidvrij door te wieden en te schoffelen. Tot slot oogsten en wassen we de groenten zodat ze in de winkel verkocht kunnen worden.
Wij werken biologisch en doen alles lekker met de hand. In de winter doen we onderhoudsklussen en snoeiwerk. We werken dan ook in de bossen rondom de tuin.

Wil je komen kijken en kennismaken?

Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven en de mooie tuin te bezichtigen. Bel voor een afspraak naar Sijmen op 06-45670720.

Lijkt het je dan wat?

Dan zoeken we samen naar de mogelijkheid om voor onze zorg in aanmerking te komen. Je hebt namelijk een indicatie voor dagbesteding nodig. Dit kan zowel
via de AWBZ als met een Persoons Gebonden Budget (PGB). Voor het aanvragen van de indicatie werken we nauw samen met Stichting Landzijde.

Op welke dagen kun je bij ons terecht?

Op de volgende dagen kun je van 9.00 uur tot 15.30 uur bij ons terecht.

  • dinsdag
  • woensdag
  • donderdag
  • vrijdag

Heeft u verder nog vragen dan kunt u ons mailen.