Een heel seizoen lang, ongeveer 32 weken, oogst je wekelijks groenten. De tuinders geven per week aan wat er klaar is. Als het kleinfruit rijp is en de bloemen bloeien pluk je daar ook wat van mee.
Vanaf half april tot eind november kun je op de tuin terecht: op zaterdag van 10.00-13.00 uur en van woensdag t/m vrijdag van 16.00-20.00 uur. Je kunt alles in één keer oogsten, of het oogsten over meerdere dagen verspreiden. Je mag je oogstaandeel ook met een ander delen en tijdens je vakantie kan iemand in jouw plaats komen oogsten.

Al 40 jaar telen we biologisch dynamisch en werken we aan een gezonde bodem, de basis voor een vitaal en sterk gewas. We gebruiken geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen en werken alleen met biologisch zaad- en plantgoed en biologische compost en mest. Met een oogstaandeel draag je bij aan milieuvriendelijke, duurzame landbouw: je oogst alleen groenten van het seizoen, en je voorkomt onnodige vervoerskilometers.
Door je kinderen mee te laten oogsten leren ze al doende dat je pastinaken uit de grond trekt, boontjes van de bonenstaken plukt en sla met een mesje af snijdt. Je deelt mee in de oogst voor €375,- per seizoen.

Marieke en Wouter

kinderen zelfoogsten