Beste mensen,

En toen was het ineens voorjaar, en gebeurd er heel veel in een korte tijd.
Allereerst moeten we Sander, kok en cateraar van `De Serre`. feliciteren met de geboorte van zijn tweede dochter, Linde genaamd. Een mooie naam. maar ik ben natuurlijk met een Linde van inmiddels 24 jaar een beetje bevooroordeeld.
In de Serre wordt druk gebouwd om het nieuwe seizoen met een moderne keuken en goed zitgedeelte te kunnen starten.
Ook het terras wordt aangepakt, en misschien heeft u al gezien dat het parkeerterrein nu goed verhard is, en omringt door een mooie beukenhaag. Alles om het parkeren makkelijker te maken, en overlast voor onze achterburen te voorkomen.
Verder wordt er een mooie kruidentuin aangelegd. waar u strak zelf u bosje kruiden kunt plukken. Makkelijk als u net een beetje van dit of van dat nodig hebt. Dit tuintje is een project van Liesbeth. die hier de nodige energie in steekt.
Verder is afgelopen zondag een lammetje geboren. zaterdag vertoonde de moeder heel onrustig gedrag en zonderde zich af, en zondagochtend vroeg was het lammetje daar. Van een aandoenlijke lelijkheid, met drie kleuren wol , gemengd met een soort kamelen haar. Daar de naam van de moeder met een U begint. hebben we gezocht naar een jongensnaam met een U, en dat is Urbanus geworden.
De naam van een bekende Belgische komiek, die inderdaad naast komisch niet moeders mooiste is.
We hadden geen lammetjes meer verwacht. maar stellen nu onze verwachtingen bij.
Dit week-end hopen we te verhuizen naar ons nieuwe huis, waar we erg naar uitkijken. Er blijft nog heel wat te doen, maar het zal rust geven er te slapen.
En de tuin??
Met dit weer wordt er druk gezaaid en geplant. Uien, tuinbonen. aardappels, bospeen, sla soorten, doperwten, peulen en nog veel meer vinden nu hun weg naar de grond. Helaas hebben de muizen. die door de zachte winter in grote getale aanwezig zijn, alle bijzondere tomatenplanten afgeknaagd. We zaaien ze opnieuw, en hopen de muizen te slim af te zijn. Maar we lopen wel drie weken vertraging op. Tot zover even de belangrijkste nieuwtjes, en een vriendelijke groet van langzaam bruinverkleurende tuinmensen.