Beste mensen
 
Echt voorjaar wil het nog niet worden, ondanks dat er zonnebloemen en  meiraapjes zijn gezaaid. Bij zulke namen verwacht je toch een tintelend voorjaarszonnetje nietwaar?
Maar wie weet, vorig jaar hadden we een extreem warme April, gevolgd door een natte zomer, ik heb het liever andersom en neem de nattigheid van nu op de koop toe in de hoop op heel veel zon in de zomer!!
In de winkel is inmiddels Esther weer te zien achter en voor de toonbank. ( en soms ook eronder, dan is ze op muizenjacht.)
We hebben haar een tijd gemist, maar inmiddels is Eva-Marie zo zelfstandig dat ze Esther alleen weg durft te laten gaan.
Zo is het winkelteam weer gelukkig en kompleet!
En we hebben er ook zin in, het bruist weer van allerlei ideetjes, grote en kleine, en sommigen worden ook gerealiseerd. Zo is de winkel afgelopen weken anders ingedeeld en zijn er twee koelingen bijgekomen. En is er een schap waar u alle glutenvrij artikelen bij elkaar kunt vinden. Wij merken dat glutenallergie een groeiend probleem is.
Buiten in de boomgaard bloeien inmiddels de pruimenbomen. Zij zijn de eersten, straks volgen de peren en eind april de appels.
Als we een beetje geluk hebben is het een bloemenzee tijdens onze bloesem pick-nick op 27 April. Dan brunchen we met iedereen die een schaap of hoogstam boom heeft geadopteerd aan een lange tafel in de boomgaard. Bijna iedereen van vorig jaar is weer van de partij, maar er zijn nog enkele bomen vrij. Als u onze hoogstamboomgaard wilt sponsoren dan u kunt `t vragen bij Sissie, 035-6561687, of fambrandsma@casema.nl.  Maken we de tafel gewoon nog langer.
Op zondag 13 April presenteert Natuurmonumenten zijn herstelplan voor de landgoederen, dit vindt plaats bij onze `buren`, nl. op landgoed `Jagtlust`. Die zondag zijn ook wij open, zowel de winkel als het terras.
Op 19 April is het eerste open diner in d`de Serre`.
Op woensdag 30 April, en 1,2 en 3 Mei zijn er kook work-shops voor kinderen in een grote tent. Dit wordt georganiseerd door `De Smaak Te Pakken` in samenwerking met Sander.
In dezelfde tent is er vrijdag een pizza-avond, en zaterdag 3 Mei een open-diner avond. Hierover later een  aparte brief, bij haast en om te reserveren kunt u alvast contact opnemen met Sander.06-55780697.  
En  vooruit blikkend, zondag 22 Juni is er weer de landelijke open dag voor biologisch werkende bedrijven, en wij zijn dit jaar weer overtuigend van de partij!!.
Vriendelijke groeten van ons allen.