Beste mensen

Wij hebben weer een nieuw idee.
Misschien heeft u ze al een tijdje zien hangen, twee mooie pick-nick manden bij de kassa.
Deze hangen daar niet louter als decoratie, u kunt ze voor een kleine vergoeding namelijk gebruiken
Iedere mand bevat bordjes, servetten, bestek, glazen, een opener en alles wat verder nodig mocht zijn om ergens gezellig te kunnen pick-nicken.
En heerlijke etenswaren vindt u genoeg in de winkel, een stukje kaas, wat cherry-tomaatjes, crackers of een half broodje, rozijnenkoeken, een komkommer of een bosje radijs , en als dorstlessers zuivel, sappen of zelfs een flesje wijn.
Zo stelt u a la minuut ter plekke een heerlijke lunch samen om vervolgens een mooi plekje op te zoeken.
Dat kan op het terras zijn, en bij regen zelfs binnen in de theetuin.
 Maar ook op andere plekjes op de tuinderij hebben we tafels en stoelen neergezet,bij de walnotenbomen, langs de wilgenhaag bij de appels, en in het gras zitten mag natuurlijk ook.
Houdt u meer van bos, aan de overkant van de weg ligt Hilverbeek, met mooie verstilde plekjes tussen de bomen. Ook daar kunt u heen, mits u voor sluitingstijd mandje met toebehoren maar weer bij de kassa inlevert. En vanuit de schaduwgevende beuken van Schoonoord is het prachtig uitkijken over onze zonovergoten tuin.
Op deze manier kunt u `s ochtends besluiten een goede vriend of vriendin te verrassen op een heerlijke pick-nick, met misschien dat goede gesprek wat hoognodig is, of juist het gezamenlijk genieten van de stilte en rust.
U hoeft niet meer naar kelder of zolder om te zoeken naar dat mandje , dat kerstgeschenk van 3 jaar geleden, om tot de ontdekking te komen dat de helft mist. En dan naar de winkel om inkopen te doen.
Hier staat gewoon alles klaar en de afwas laat u bij ons. En wat u over heeft neemt u natuurlijk mee naar huis.
Goed idee toch??
Nu mag de zomer komen.!
Groet, Sijmen.